Катарина хоће да глуми у Холивуду

Агенције
Катарина хоће да глуми у Холивуду

Стално сам на састанцима са агентом, а успјела сам да добијем ангажман на једном америчко-руском пројекту. То је све што смијем да вам кажем.

Открила је неколико детаља српска глумица Катарина Радивојевић, која ових дана борави у Лос Анђелесу и труди се да константно иде на аудиције како би добила улогу и остварила се као глумица у неком холивудском филму.

Радивојевићева је недавно добила зелену карту на лутрији коју сваке године за имигранте организује америчка влада. У Лос Анђелесу се налази већ неко вријеме, а како протичу дани у туђини, открила је за српске медије.

- Дан почињем одласком на кундалини јогу у девет часова ујутро, затим идем на аудицију. Уколико сам тај дан слободна, одем на час за отклањање акцента или састанак са агентом - рекла је Радивојевићева.

Поред професионалног ангажовања на пољу глуме, лијепа глумица је открила и неколико детаља из приватног живота.

- Предвече идем са пријатељицама на кафу или хајкинг, пошто је природа у Лос Анђелесу божанствена за такву врсту активности - каже она.

Глумица би ускоро требало да се врати у Србију, гдје је чекају пробе за представу “Слушкиње” Жана Женеа, а да ли ће успјети у намјери да постане холивудска глумица, остаје да се види.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана