Karijera Meg Rajan propala zbog plastičnih operacija

Glas Srpske
Karijera Meg Rajan propala zbog plastičnih operacija

Poznata američka glumica Meg Rajan se vinula u zvijezde zahvaljujući romantičnim komedijama kao što su "Francuski poljubac", "Kejt i Leopold" i "Stigla vam je pošta".

Nakon ogromnog uspjeha ona je iznenada nestala, jer je znala koliko je Holivud surov prema ženama u određenim godinama života, pa je odlučila da se podmladi. Mnogi smatraju da su je želja da ostane mlada i silne operacije skupo koštale.

Meg Rajan je sredinom i krajem devedesetih godina prošlog vijeka bila miljenica publike. Simpatična plavuša sa talasastom kratkom kosom, koju je željela skoro svaka devojka, uvijek je znala kako da izmami osmijeh publici i kako da ukrade svaki filmski kadar kad se u njemu nađe.

- Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili - rekao je Džejms Mangold, reditelj filma "Kejt i Leopold".

Sve je počelo uvećanjem usana, ali nažalost, Rajan se nije zaustavila samo na usnama.

- Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost od plastične hirurgije. Ona nije jedini primjer. Obično je to pokušaj da se neka vrsta ličnog nezadovoljstva riješi - objasnio je plastični hirurg Mark Roberi.

Njena karijera je pala u mrak i Rajan je 2006. godine odlučila da usvoji djevojčicu iz Kine. Pored sina kojeg je Rajan dobila sa Denisom Kvejdom 1992. godine, glumica se okupirala vaspitanjem i brigom o djevojčici, kad joj karijera više nije išla uzlaznom putanjom. Operacije su je skupo koštale, kako je i sama shvatila. Nije više dobijala uloge, upravo zbog toga. Nakon propale glumačke karijere, Meg Rajan se okrenula režiji i produkciji filmova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana