Карди Би дрогирала и пљачкала мушкарце

Глас Српске
Карди Би дрогирала и пљачкала мушкарце

Реперка Карди Би (26) шокирала је фанове када је открила да је у прошлости дрогирала и пљачкала мушкарце. Ово признање је дошло у виду преноса уживо на њеном “Инстаграм” профилу, гдје је бијесно одговарала онима који сматрају да не заслужује успјех који је остварила.

- Ја сам све постигла мојим новцем, па за оне који кажу да ја не заслужујем ништа јер нисам довољно радила, е то ме нервира. Јер, све сам урадила сама. Мора да сте заборавили на све што сам морала да радим да бих преживјела, као што сам морала да радим као стриптизета. Морала сам да говорим мушкарцима: “Хајде да идемо у хотел”, а, онда сам их дрогирала и пљачкала. То сам морала да радим - истакла је она бијесно у клипу.

Реперка је неколико пута поновила да јој ништа није дато на тацни.

- Ништа ми није било дато на тацни. Ништа! Па, сви они који говоре да не заслужујем ништа знам да то говоре јер не знају шта сам све морала да радим - закључила је Карди Би.

Ово признање прве реперке која је добила “Греми” за најбољи соло албум подстакло је многе да апелују на то да јој буду укинуте друштвене мреже, док су други истакли да би ситуација била знатно гора за неког познатог мушкарца када би јавно рекао да је дрогирао и пљачкао жене.

Међутим Карди Би се не брине за коментаре на друштвеним мрежама.

- И даље ћу да будем овдје - нагласила је она у једној објави.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана