Кање изнајмио кућу за лијечење

Агенције
Кање изнајмио кућу за лијечење

Само неколико дана након што је репер Кање Вест отпуштен из болнице, јавили су се нови проблеми.

Наиме, контроверзни репер није се вратио у породични дом који дијели са супругом Ким Кардашијан и двоје дјеце, већ је изнајмио кућу у којој га лијечи тим стручњака.

Протеклих неколико мјесеци Ким и Кање пролазе кроз много тешких тренутака, нарочито послије пљачке у Паризу и његовог слома. Кање је прије неколико дана изашао из болнице, баш пред рођендан њиховог сина Саинта, али славни пар није хтио да прави журку. Обиљежили су га у кругу породице са великом тортом, ипак у породичном дому гдје је дошао и Кање.

Клое, Коуртнеј и Килие су наравно присуствовале забави и на Снапцхату подијелиле делић атмосфере, а највише је било снимака сребрних и плавих балона којима је била украшена кућа. Тетка Кендал је била у Паризу на ревији "Викториас сикрет", тако да није могла са породицом да прослави Саинтов рођендан.  Извор такође додаје да је ово био повод за још једно славље – Кањеов излазак из болнице. Он је са најближима уживао у дружењу и опуштајућој атмосфери који су му и те како потребни након тешког психичког слома који је доживио прошле недјеље. Када Кање одлази у кућу за лијечење није још познато, али репер не одустаје од побољшавања свог психичког стања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана