Kanje Vest: Razmišljam o samoubistvu sve vrijeme. To je za mene uvijek opcija”

Agencije
Kanje Vest: Razmišljam o samoubistvu sve vrijeme. To je za mene uvijek opcija”

Poznati reper i dizajner Kanje Vest imao je suicidne misli, nedavno, poslije sopstvene izjave o ropstvu. Uplašen da će ga supruga starleta ostaviti zbog toga, počeo je da poziva članove njene porodice.

Kanje je želio da sazna šta svako od njih misli o njemu, kao i da li znaju nešto o mogućem razvodu od Kim Kardašijan. Pri tome, reper je priznao da ga misli o samoubistvu nisu ni na trenutak napustile. U izjavi za Njujork Tajms, on je priznao da se kaje zbog svoje nesmotrene izjave.


“Kad čujete za ropstvo koje traje 400 godina. 400 godina? To mi zvuči kao izbor”, rekao je između ostalog u intervjuu za portal TMZ, što je naljutilo američku javnost, ali i njegovu suprugu. Reper se zabrinuo šta bi ona, tim povodom, mogla da uradi.

“Sedam dana poslije onoga šta sam izjavio, svi znate o ropstvu, nazvao sam nekoliko članova njene porodice i pitao ih da li ona namjerava da me ostavi'', priznao je reper.

Kanje je, inače, 2016. godine imao nervni slom.

“Razmišljam o samoubistvu sve vrijeme. To je za mene uvijek opcija”, izjavio je muzičar dodajući da ga zapravo razmišljanje o tome spašava da to i ne uradi.

Kanje je imao nervni slom prouzrokovan godišnjicom smrti njegove majke. Ona je preminula u novembru 2007. godine, u 58 godini. Smrtni ishod nastupio je od komplikacija nakon operacije. Kanje je ranije izjavio da krivi sebe za smrt majke i da ju je žrtvovao zarad svog uspjeha, piše TMZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana