Кање Вест: Размишљам о самоубиству све вријеме. То је за мене увијек опција”

Агенције
Кање Вест: Размишљам о самоубиству све вријеме. То је за мене увијек опција”

Познати репер и дизајнер Кање Вест имао је суицидне мисли, недавно, послије сопствене изјаве о ропству. Уплашен да ће га супруга старлета оставити због тога, почео је да позива чланове њене породице.

Кање је желио да сазна шта свако од њих мисли о њему, као и да ли знају нешто о могућем разводу од Ким Кардашијан. При томе, репер је признао да га мисли о самоубиству нису ни на тренутак напустиле. У изјави за Њујорк Тајмс, он је признао да се каје због своје несмотрене изјаве.


“Кад чујете за ропство које траје 400 година. 400 година? То ми звучи као избор”, рекао је између осталог у интервјуу за портал ТМЗ, што је наљутило америчку јавност, али и његову супругу. Репер се забринуо шта би она, тим поводом, могла да уради.

“Седам дана послије онога шта сам изјавио, сви знате о ропству, назвао сам неколико чланова њене породице и питао их да ли она намјерава да ме остави'', признао је репер.

Кање је, иначе, 2016. године имао нервни слом.

“Размишљам о самоубиству све вријеме. То је за мене увијек опција”, изјавио је музичар додајући да га заправо размишљање о томе спашава да то и не уради.

Кање је имао нервни слом проузрокован годишњицом смрти његове мајке. Она је преминула у новембру 2007. године, у 58 години. Смртни исход наступио је од компликација након операције. Кање је раније изјавио да криви себе за смрт мајке и да ју је жртвовао зарад свог успјеха, пише ТМЗ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана