Канеско: Родригез вара Џеј Ло

Агенције
Канеско: Родригез вара Џеј Ло

Бивши бејзбол играч Хосе Канеско огласио се на "Твитеру" током викенда када су латино дива Џенифер Лопез и бивши бејзбол играч Алекс Родригез, који су у вези већ двије године, објавили вијест да су се вјерили.

Канеско тврди да Алекс све вријеме вара Џеј Ло са његовом бившом супругом.

- Гледам емисију "The World of Dance " како Џеј Ло прича о Алексу Родригезу. Да ли она зна да је вара са мојом бившом женом Џесиком? Јадна жена, она нема појма ко је он заправо - написао је Канеско.

Канеско је такође поручио Родригезу да треба да буде поштен и да је вријеме да престане с преварама и сплеткама.

- Алекс, престани да будеш ђубре и престани да вараш Џенифер - написао је Канеско у још једној објави.

На крају је додао да је спреман да се подвргне детектору лажи да би доказао да је то што говори 100 одсто истинито.

Канеско даље тврди да је присуствовао телефонском позиву прије неколико мјесеци када је Алекс наводно звао његову бившу супругу.

Ваља поменути да је Канеско био оптужен на годину условне казне након што је 1997. године физички напао супругу Џесику након прославе рођендана њихове кћерке.

Пар је објелоданио вјеридбу поставивши фотографије вјереничког прстена на друштвеним мрежама.

- Рекла је "да" - написао је Родригез на "Твитеру", уз знак срца и фотографију на којој држи пјевачицину руку на којој се види велики дијамант. Лопезова је поставила исту фотографију на "Инстаграму".

Џенифер Лопез и Алекс Родригез обоје имају дјецу из претходних бракова. Лопезова има 11-годишње близанце Максимилијана Давида и Ему Марибел, а Родригез има двије кћерке - десетогодишњу Елу Александер и 14-годишњу Наташу Александер.

- Наша дјеца добро се слажу, обоје смо из Њујорка, обоје Латиноамериканци, обоје у четрдесетима, стварно уживамо у животу, али она је заиста једно од најимпресивнијих и најпаметнијих људских бића које сам срео - рекао је Родригез својевремено за један часопис.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана