Kako se osramotila španska glumica?

Agencije
Kako se osramotila španska glumica?

Španska glumica Ana Alen lažirala je svoju karijeru i život na društvenim mrežama željna slave i pažnje publike.

Naime, ova glumica je pokušavala da predstavi javnosti svoj glamurozni glumački život tako što je postavljala fotografije drugih ličnosti kao svoje, a često je fotošopom sebe ubacivala u društvo poznatih.

Ukoliko i IMDB nije lažiran, španska glumica ima zavidnu karijeru, ali iz nekog razloga ona je odlučila da svoju slavu "digne" na viši nivo uz pomoć fotošopa.

Fotografiju pozivnice sa dodjele Oskara ukrala je od holivudske glumice Lupite Najongo, da bi zatim uvjerila svoje pratioce da je prijateljica sa glumcem Matom Bomerom, a u stvari je fotošopom dodala sebe.

Tu se nije zaustavila pa je sa fotografije obrisala Samer Glau i dodala svoj lik kako pozira u društvu ekipe iz serije "Štreberi" pretvarajući se da je bila specijalna gošća u seriji.

U jednom trenutku bila je opsjednuta glumicom Sofijom Buš, pa je skoro sve njene fotografije poturala kao svoje. Nevjerovatno je da je toliko daleko išla da se u intervjuu za španski "El Mondo" hvalila razgovorom koji je imala sa glumcem Nilom Patrikom Harisom.

Kako su u laži kratke noge, nije dugo prošlo dok španska glumica nije bila ‘uhvaćena’, a naravno za sve je krivo amatersko poznavanje fotošopa. U internet eri loša je ideja da bilo šta lažirate, a posebno da se predstavljate kao neko drugi. Takođe, agencija za talente koja je zastupa, pogađate ima samo jednog člana – Anu, a njihov profil na Tviteru je sada obrisan.

Glumica je obrisala sve profile na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana