Како је Георгина завела Роналда: Некадашња продавачица ускоро постаје жена фудбалера

Агенције
Како је Георгина завела Роналда: Некадашња продавачица ускоро постаје жена фудбалера

Ако се може вјеровати писању светске штампе, Кристијано Роналдо ускоро ће оженити Георгину Родригез, мајку своје ћерке, емотивну партнерку и дјевојку која са њим одгаја још троје његове дјеце које је добио са сурогат мајкама.

Кратка романса двадесетдвогодишње Георгине Родригез са капитеном “Реал Мадрида” Кристијаном Роналдом претворила се у озбиљну причу, а ускоро ће њихова љубав бити озваничена и браком.


Алана Мартина, њихова заједничка ћерка, била је круна љубави, а сада ће услиједити и венчање, које је Кристијано годинама избјегавао.

Иако је све почело као кратка романса, дјевојка запослена у продавници “Гучи” успјела је да заинтригира једног од најбољих фудбалера данашњице и то на једној ревији у шпанској престоници.

Познанство се десило случајно, малтене у пролазу, како свједоче заједнички пријатељи.

Прво су отишли на романтично путовање у Париз, услиједиле су папарацо слике из провода у Мадриду, а врло брзо Роналдо је потврдио за “Мундо” да је његова изабраница у другом стању.

Пар није крио узбуђење и задовољство, чак је и увијек “дрвени” фудбалер рекао: “Да, врло сам срећан”, а када се Георгина породила у новембру 2017. године, он је први објавио слике и пост на Инстаграму директно из болнице.

Они који познају фудбалера кажу да му је било важно да дјевојка коју ће оженити не користи његову каријеру за публицитет, као и да је добра и посвећена мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана