Како изгледа један дан Меланије Трамп

Агенције
Како изгледа један дан Меланије Трамп

Прва дама Америке Меланија Трамп изабрала је да живи мирнији живот. Већину свог времена проводи бринући о дванаестогодишњем сину Барону називају себе мамом са пуним радним временом.

Од када се породица Трамп преселила у Бијелу кућу, Меланија има више обавеза – од декорације резиденције до планирања званичних догађаја. Бизнис Инсајдер покушао је да представи како изгледа један обичан ран Меланије Трамп.


Буди се након свог супруга, нешто након 5.30 часова. Пар спава у одвојеним собама.

Меланија затим спрема Барона за школу што подразумијева и домаћи задатак, али и припрему доручка и ручка свом сину. Пратила га је и до школе и чекала након часова, а посвећена је и школским догађајима.

Меланија вријеме посвећује и вјежбању, најчешће ујутру. Ради пилатес, шета и игра тенис. Додаје и да се здраво храни. Дневно једе седам воћки, а дан увијек започиње смутијем.

Иако води рачуна о исхрани, не одолијева чоколади, сладоледу, као ни дијеталној кока-коли. Омиљено јело јој је пилетина пармигиана.

Понекад организује догађаје или одлази на исте са својим супругом. Велики дио времена проводи залажући се за дјецу, што подразумијева обиласке школа и болница. Такође одржава састанке са малим групама људи у својој канцеларији.

Када се не појављује у јавности, слободно вријеме проводи са родитељима и сином. Укључена је у бројна дешавања када су у питању запослени у Бијелој кући и њихове обавезе.

Након напорног дана опушта је купка, док викенде проводи у приватном ризорту на Флориди. Понекад путује одвојено од свог супруга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана