Kajli Džener u drugom stanju

Agencije
Kajli Džener u drugom stanju

Vijest da je najmlađa članica Kardašijan/Džener porodice, Kajli Džener trudna i da očekuje prvo dijete sa dečkom Travisom Skotom izazvala je mnogo pažnje javnosti.

Vijest je prvo potekla sa portala TMZ, ali informaciju su ubrzo potvrdili i drugi portali kao što su "Pipl" i "Bilbord". Kako strani mediji ističu, do ove informacije su došli zahvaljujući brojnim izvorima koji tvrde da je Kajli trudna već neko vrijeme.

Izvor blizak rijaliti zvijezdi tvrdi da je mlada Kajli počela da priča sebi bliskim osobama o trudnoći prije mjesec dana. To su potvrdili i izvori bliski budućem ocu. Oni navode da je reper nedavno prisustvovao žurci na kojoj je pričao da on i Kajli očekuju dijete i da će mu se život uskoro drastično promijeniti. Pojedini portali prenose i da je Kajli već u četvrtom mjesecu trudnoće, ali i da su budući roditelji saznali da čekaju devojčicu. Zanimljivo je i to što je na posljednjoj fotografiji koju je objavila, rijaliti zvijezda pozirala u širokoj majici koja je pokrivala njen stomak, na šta mnogi gledaju kao na još jedan dokaz o trudnoći. Na "Instagramu" je objavila crtež na kome se vidi Kajli u zagrljaju sa djevojčicom koja nevjerovatno liči na nju. Međutim, niko iz porodičnog PR tima nije zvanično potvrdio, ali ni demantovao ovu priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana