Kajli Džener rodila kćerku

Agencija
Kajli Džener rodila kćerku

Rijaliti zvijezda Kajli Džener i reper Trevis Skot postali su roditelji djevojčice.

Beba je došla na svijet 1. februara, a javnost je tek poslije nekoliko dana saznala za to. Mlada mama nakon devet mjeseci izolacije objavila je post, ali i video koji je u kratkom roku pogledalo 57 miliona ljudi. Izgleda da su njeno ćutanje i izolacija bili najbolji marketinški trik iako smo od porodice Kardašijan naučili da sve rade pred očima javnosti.

Kajli je kao rijaliti zvijezda, najmlađa u porodici Kardašijan, poželjela da trudnoću iznese mimo javnosti.

Namjera joj je bila da se temeljno spremi za ulogu svog života, sama, bez pritisaka i u krugu porodice. Bližnji su joj to i omogućili, štitili je, krili...

- Nisam željela da dijelim svoju trudnoću sa cijelim svijetom. Znala sam da moram da se pripremim za ovu životnu ulogu na najpozitivniji, zdrav način, bez stresa - bilo je prvo što je otkrila u svom postu u kome je rekla i da je kraj medijskoj izolaciji, da se porodila i da su i ona i beba dobro.

Uslijedile su čestitke sa svih strana svijeta, i mladim roditeljima, ali i svim članovima porodice.

A uslijedile su i nove objave za kojima je svijet bukvalno poludio. Čini se da su mjeseci ćutanja sada izazvali dodatnu pažnju i znatiželju podjednako i medija, ali i Kajlinih pratilaca i obožavalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana