Kada ćerka Donalda Trampa slavi punoletstvo

Agencije
Kada ćerka Donalda Trampa slavi punoletstvo

Najmlađa ćerka američkog biznismena Donalda Trampa, Tifani proslavila je svoj dvadeset i prvi rođendan, ali njena proslava, baš kao i njen život, se u mnogome razlikuje od jedne prosječne djevojke tih godina.

Pored Ivanke Tramp, koja je krenula očevim stopama u poslovnom svijetu, i Donalda Džuniora i Erika koje je dobio sa Ivanom Tramp, Donald ima i mlađu ćerku iz drugog braka,Tifani koju još uvijek ne zanima posao već uživa u izlascima, kupovini skupe garderobe i putovanjima.

Kako joj je otac veoma bogat, Tifani ne mari za karijeru, već uživa u očevom bogatstvu i često je možete vidjeti na modnim revijama prestižnih svjetskih kreatora.

Inače, Tifani je Donaldova ćerka koju je dobio iz braka sa Marlom Maples, međutim do razvoda je došlo 1999. godine, nakon šest godina zajedničkog života.

Nakon toga Tramp je oženio Slovenku Melaniju Knaus, a sa njom je dobio još jednog sina.

Koliko sva djeca ovog američkog biznismena uživaju u lagodnom životu svjedoči i proslava rođendana mlade Tifani koja je sa prijateljima uz skupoceni šapanjac i kavijar slavila do kasno u noć i sve detalje zabilježila fotografijama koje je odmah postavila na društvene mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana