Још једна позната глумица проговорила о сексуалном злостављању

Још једна позната глумица проговорила о сексуалном злостављању 05.07.2018 17:40 | Агенције

Џесика Алба је још једна глумица која је длучила је да проговори о сексуалном злостављању у Холивуду. Алба, која је глумачку каријеру започела са само 13 година, у интервјуу за Си-Ен-Ен иипричала је да је доживјела неки вид сексуалног злостављања.

 “Вјероватно то не би требало прихватити, али као млада глумица која одраста у том послу једноставно прихватиш да ће те тако третирати. И то није нешто што одобравам, искрено... Морала сам брзо да научим како се да из тога извучем, па се није догодило ништа озбиљније”, рекла ја Алба и додала:


“Било је неугодно, можете замислити како је то изгледало. Радим ово откако има 13 година. Замислите како је то било... Морате пазити на знакове који вас упозоравају на опасност, слушати инстинкт који вам говори да нешто не ваља”, упозорила је Алба, која је поручила да је крајње вријеме било да се о овом проблем разговара и да жене коначно проговоре.

Говорећи о холивудском продуценту Харвију Вајнстајну, којег су многе жене оптужиле за злостављање, а који је продуцирао и филм у којем је Алба 2005. године глумила, рекла је да никад није остала насамо с њим.

“Била сам у различитим ситуацијама, и зато ми је веома важно да о свему причам са својим ћеркама, да им дам до знања да оне саме контролишу своје тијело и да могу да контролишту ситуацију у којој желе да се нађу”, рекла је Алба.

Иза себе има каријеру дугачку двије деценије, а први пут се појавила у филму “Camp Nowhere”. Тада ју је Џејмс Камерон одабрао међу 1.000 осталих кандидаткиња. Прославила се серијом “Dark Angel”, а глумила је и у блокбастерима “Sin City”, “Into The Blue” и “Fantastic Four.”© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица