Još jedna djevojčica stiže u porodicu Vest

Agencije
Još jedna djevojčica stiže u porodicu Vest

Porodica Vest polako se sprema za dolazak trećeg djeteta, koje će dobiti uz pomoć surogat majke. A sada konačno mogu da počnu da sređuju i dečiju sobicu, jer su saznali i kojeg pola je beba.

Naime, kako prenose strani mediji, Kim Kardašijan i Kanje Vest će u januaru dobiti još jednu mezimicu. Nortina mlađa sestrica će biti deveti član famoznog Kardašijan kluba.

Izvori bliski porodici su otkrili i detalje anonimne surogat majke, koju je poznati par morao da unajmi zbog velikog rizika da će se Kimina sljedeća trudnoća završiti fatalno. U pitanju je afroamerička žena u dvadesetim, koja je u braku već pet godina. U odličnom je fizičkom stanju, a kako je već rodila dva zdrava dječaka, doktori smatraju da će i ovaj porođaj proći bez problema. Otkriveno je i da su joj Kim i Kanje platili čak 45.000 dolara za ovu uslugu, ali su joj zabranili da puši, pije, koristi drogu, jede sirovu ribu, farba kosu ili da se kupa u đakuziju. Zanimljivo je i da joj je Kanje napravio listu svojih pjesama, koju zahtijeva da surogat majka sluša svakog dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana