Још једна дјевојчица стиже у породицу Вест

Агенције
Још једна дјевојчица стиже у породицу Вест

Породица Вест полако се спрема за долазак трећег дјетета, које ће добити уз помоћ сурогат мајке. А сада коначно могу да почну да сређују и дечију собицу, јер су сазнали и којег пола је беба.

Наиме, како преносе страни медији, Ким Кардашијан и Кање Вест ће у јануару добити још једну мезимицу. Нортина млађа сестрица ће бити девети члан фамозног Кардашијан клуба.

Извори блиски породици су открили и детаље анонимне сурогат мајке, коју је познати пар морао да унајми због великог ризика да ће се Кимина сљедећа трудноћа завршити фатално. У питању је афроамеричка жена у двадесетим, која је у браку већ пет година. У одличном је физичком стању, а како је већ родила два здрава дјечака, доктори сматрају да ће и овај порођај проћи без проблема. Откривено је и да су јој Ким и Кање платили чак 45.000 долара за ову услугу, али су јој забранили да пуши, пије, користи дрогу, једе сирову рибу, фарба косу или да се купа у ђакузију. Занимљиво је и да јој је Кање направио листу својих пјесама, коју захтијева да сурогат мајка слуша сваког дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана