Još jedan glumac ostao bez doma

Još jedan glumac ostao bez doma 14.11.2018 20:15 | Agencije

Požari u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, koji su posljednjih dana uništili nekoliko hiljada domova, od pokretnih kuća do raskošnih rezidencija, nisu poštedjeli ni domove nekih zvezda koje žive u blizini Malibua.

Nakon Džerarda Batlera, pop pjevačica Majli Sajrus navela je da je kuća u kojoj je živjela sa australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom u potpunosti izgorjela.


Hemsvort je na Tviteru podijelio šokantnu fotografiju njihovog nekadašnjeg doma u Malibuu koji je sada pretvoren u zgarište u kome ništa nije ostalo, sem riječi ljubav (love) koja viri iz pepela.

Australijski glumac je potom napisao poruku u kojoj je istakao da saosjeća sa svim ljudima koji su u strahovitom požaru ostali bez doma.

"Bilo je srceparajuće nekoliko dana. Ovo je ostalo od moje kuće: Ljubav (love). Mnogi ljudi u Malibuu i u okolnom području Kalifornije su takođe izgubili svoje kuće i saosjećam sa svima koji su pogođeni vatrom", napisao je glumac.

U nedjelju Majli je takođe na Tviteru pisala o požaru koji je zahvatio njen dom, kazavši da je srećna što njihovi ljubimci su dobro.

"U potpunosti je uništena vatrom koja je zahvatila naš komšiluk. Ja sam ipak imala sreće. Moje životinje i ljubav mog života su sigurni i to je ono što je sada najvažnije".

Pored Džerarda Batlera, Majli i Vilijama, takođe je nekoliko glumaca i pjevača postavilo je na društvenim mrežama fotografije.

Starleta Kim Kardašijan je navela da su ona i njena djeca dobro, kao i da je imala manje od sata da napusti dom koji dijeli s Kanjeom Vestom.

Ledi Gaga je postavila video-snimak u kojem pakuje stvari u kofere prije evakuacije, a požari su takođe razorili kuće Kejtlin Džener i Robina Tika.

Požar je pretio kućama Giljerma del Toroa, Vila Smita, Orlanda Bluma, Šer i Pink.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica