Још један глумац остао без дома

Агенције
Још један глумац остао без дома

Пожари у америчкој савезној држави Калифорнији, који су посљедњих дана уништили неколико хиљада домова, од покретних кућа до раскошних резиденција, нису поштедјели ни домове неких звезда које живе у близини Малибуа.

Након Џерарда Батлера, поп пјевачица Мајли Сајрус навела је да је кућа у којој је живјела са аустралијским глумцем Лијамом Хемсвортом у потпуности изгорјела.


Хемсворт је на Твитеру подијелио шокантну фотографију њиховог некадашњег дома у Малибуу који је сада претворен у згариште у коме ништа није остало, сем ријечи љубав (love) која вири из пепела.

Аустралијски глумац је потом написао поруку у којој је истакао да саосjећа са свим људима који су у страховитом пожару остали без дома.

"Било је срцепарајуће неколико дана. Ово је остало од моје куће: Љубав (love). Многи људи у Малибуу и у околном подручју Калифорније су такође изгубили своје куће и саосjећам са свима који су погођени ватром", написао је глумац.

У недjељу Мајли је такође на Твитеру писала о пожару који је захватио њен дом, казавши да је срећна што њихови љубимци су добро.

"У потпуности је уништена ватром која је захватила наш комшилук. Ја сам ипак имала среће. Моје животиње и љубав мог живота су сигурни и то је оно што је сада најважније".

Поред Џерарда Батлера, Мајли и Вилијама, такође је неколико глумаца и пjевача поставило је на друштвеним мрежама фотографије.

Старлета Ким Кардашијан је навела да су она и њена дjеца добро, као и да је имала мање од сата да напусти дом који дијели с Кањеом Вестом.

Леди Гага је поставила видео-снимак у којем пакује ствари у кофере прије евакуације, а пожари су такође разорили куће Кејтлин Џенер и Робина Тика.

Пожар је претио кућама Гиљерма дел Тороа, Вила Смита, Орланда Блума, Шер и Пинк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана