Jахте и луксуз: Како се познати одмарају овог љета

Агенције
Jахте и луксуз: Како се познати одмарају овог љета

Ако сте се питали шта раде познати када не раде, сигурно претпостављате да и када се одмарају то мора да буде на високој нози и папрено скупо.

Зато бројне америчке звијезде воле да љетују у Европи, а највише у чувеном Сен Тропеу. Наравно, јахте су неизоставне, а они који немају своју могу да потроше и неколико стотина хиљада долара на њихово изнајмљивање.

Леонардо ди Каприо, по ко зна који пут љетује у чувеном љетовалишту на југу Француске, Сен Тропеу. Као и свака звијезда, Лео обожава да крстари скупоцјеном јахтом по Азурној обали.

Осим Леа, Азурну обалу радо посјећује и Силвестер Сталоне са својом породицом.

А ове године, у Средоземном мору су рјешили да се окупају и Камерон Дијаз и њен дечко Џоел Меден. Али, умјесто Сен Тропеа, заљубљени пар је ријешио да љетује на острву Корзика.

У Сен Тропеу је уживала и секси Памела Андерсон са супругом а и млада звијезда Џастин Бибер.  

Сара Џесика Паркер и њен супруг Метју Бродерик, крстарили су Егејским морем и посијећивали Грчка острва. На љетовању им се придружио дугогодишњи пријатељ Џереми Ајронс и његова супруга.  

Проблематична Линдзи Лохан рјешила је да се удаљи од гламура југа Француске, па љетује на мирном острву Ишија у Тиренском мору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана