Irina Ronaldu pravi ljubomorne scene

Agencije
Irina Ronaldu pravi ljubomorne scene

Prelijepa ruska manekenka Irina Šajk strijeljala je pogledom voditeljku ceremonije koja se našalila na račun njenog momka, fudbalera Kristijana Ronalda.

Iako je postala već neka vrsta tradicije da se voditelji ceremonija dodjela nagrada šale sa onima koji su nagrađeni, takve šale se baš ne dopadaju svim prisutnim poznatim ličnostima. 
Naime, Kristijano Ronaldo se na dodjeli priznanja "La Liga Anjards" pojavio sa svojom ljepšom polovinom Irinom, koja je blistala u crvenoj haljini. Kako je Ronaldo te večeri osvojio tri nagrade, bio je meta šale poznate španske komičarke Eve Hače. 
- Moram da ti priznam nešto. Ti si muškarac kojeg sam najviše puta vidjela u donjem vešu i moram da kažem da si najbolje depiliran - našalila se komičarka. 

Najbolji fudbaler na svijetu je prihvatio šalu i iskreno se nasmijao, dok je njegova djevojka Irina sjedila sa ledenim izrazom lica. 

Ipak, možda razlog takvog Irininog izraza lica nije to što joj se šala nije dopala već možda nije razumjela šta voditeljka govori. 
Irina Šajk tečno govori ruski i engleski jezik, pa iako je živjela neko vrijeme u Madridu, nije jasno koliko dobro barata španskim. Pretpostavlja se da sa svojim momkom Ronaldom priča na engleskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana