Impozantne vile mladih zvijezda

Priredio: Boris Đurić
Impozantne vile mladih zvijezda

Kupovina kuće prije 30. godine i to sa vlastitim novcem predstavlja impresivno ostvarenje, a posebno kada su mladi i uspješni svjesni činjenice da većina njihovih vršnjaka još uvijek živi sa roditeljima. Kuće koje su kupile mlade zvijezde podstaknuće mnoge na razmišljanje da nisu možda promašili profesiju i da je bilo bolje da su se okrenuli šou-biznisu.

Jedna od tih zvijezda je Tejlor Svift koja je sa 24 godine kupila kuću vrijednu 18 miliona dolara. Američka kantri pjevačica pazarila je vilu na Roud Ajlendu sa pet spavaćih soba i plažom dužine 700 metara.

U ovoj grupi zvijezda svakako prednjači Ledi Gaga (29) koja je dala 24 miliona dolara za kuću u Malibuu. Pjevačica je kupila kuću mogula filmskog studija "Vorner Brosa" Dena Romanelija, a vila ima privatnu teretanu, bazen sa slanom vodom i džakuzijem kao i vinski podrum koji pomaže Ledi Gagi da pravi velike žurke. Međutim, ni to nije sve jer vila ima i kuglanu sa dvije linije, košarkaško igralište i štalu za osam konja.

Holivudska zvijezda Dženifer Lorens (25) je nešto skromnija, pa je prošle godine izdvojila "samo" 8,2 miliona za kuću u francuskom stilu smještenu na Beverli Hilsu. Njen novi dom takođe ime pet spavaćih soba i veliko kupatilo. U komšiluku Lorensove stanuju i njene koleginice Nikol Kidman i Penelope Kruz.

Šarmantni zabavljač i pjevač Bruno Mars (29) kupio je kuću u naselju Los Anđelesa poznatom kao Studio Siti, koja se prije prodaje reklamirala kao odmaralište za zabavu. Ima vinski podrum, dnevnu sobu sa barom, posebno krilo za djecu sa dvije spavaće sobe. Takođe ima i veliki apartman dok se u sklopu kuće nalazi sauna i odvojeni kamin. Vila sa sedam soba i osam kupatila ranije je bila vlasništvo bogatašice iz Kazahstana, a Mars je za nju izdvojio 6,5 miliona dolara.

Reperka Igi Azalea (24) kupila je lani kuću sa panoramskim pogledom na Los Anđeles. Vila ima veliku garažu, gdje su smještena njena tri automobila, od kojih je jedan bijeli "ferari". U sklopu kuće nalazi se muzički studio, a tu je i velika bašta sa bazenom koja takođe ima predivan pogled na LA, reperka je vilu platila 3,4 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana