Импозантне виле младих звијезда

Приредио: Борис Ђурић
Импозантне виле младих звијезда

Куповина куће прије 30. године и то са властитим новцем представља импресивно остварење, а посебно када су млади и успјешни свјесни чињенице да већина њихових вршњака још увијек живи са родитељима. Куће које су купиле младе звијезде подстакнуће многе на размишљање да нису можда промашили професију и да је било боље да су се окренули шоу-бизнису.

Једна од тих звијезда је Тејлор Свифт која је са 24 године купила кућу вриједну 18 милиона долара. Америчка кантри пјевачица пазарила је вилу на Роуд Ајленду са пет спаваћих соба и плажом дужине 700 метара.

У овој групи звијезда свакако предњачи Леди Гага (29) која је дала 24 милиона долара за кућу у Малибуу. Пјевачица је купила кућу могула филмског студија "Ворнер Броса" Дена Романелија, а вила има приватну теретану, базен са сланом водом и џакузијем као и вински подрум који помаже Леди Гаги да прави велике журке. Међутим, ни то није све јер вила има и куглану са двије линије, кошаркашко игралиште и шталу за осам коња.

Холивудска звијезда Џенифер Лоренс (25) је нешто скромнија, па је прошле године издвојила "само" 8,2 милиона за кућу у француском стилу смјештену на Беверли Хилсу. Њен нови дом такође име пет спаваћих соба и велико купатило. У комшилуку Лоренсове станују и њене колегинице Никол Кидман и Пенелопе Круз.

Шармантни забављач и пјевач Бруно Марс (29) купио је кућу у насељу Лос Анђелеса познатом као Студио Сити, која се прије продаје рекламирала као одмаралиште за забаву. Има вински подрум, дневну собу са баром, посебно крило за дјецу са двије спаваће собе. Такође има и велики апартман док се у склопу куће налази сауна и одвојени камин. Вила са седам соба и осам купатила раније је била власништво богаташице из Казахстана, а Марс је за њу издвојио 6,5 милиона долара.

Реперка Иги Азалеа (24) купила је лани кућу са панорамским погледом на Лос Анђелес. Вила има велику гаражу, гдје су смјештена њена три аутомобила, од којих је један бијели "ферари". У склопу куће налази се музички студио, а ту је и велика башта са базеном која такође има предиван поглед на ЛА, реперка је вилу платила 3,4 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана