Ијан Глен о серији “Игра престола”

Агенције
Ијан Глен о серији “Игра престола”

Глумац Ијан Глен, који у чувеној серији “Игра престола” игра Џору Мормонта, недавно је изјавио да су аутори “Игре престола” апсолутно параноични да нешто са снимања посљедње сезоне не процури у јавност. Све се држи у строгој тајности.

Безбједносне мјере су, како је рекао Глен, толико велике да сметају појединим глумцима. Додао је и то да су аутори серије веома забринути да неки детаљ не процури у јавност прије емитовања.

- Апсолутно су параноични у вези с тим да било ко сазна било шта. Није нам дозвољено да на сет донесемо наш текст. Свему смо морали да приступимо преко ајпеда, а свако има другачије безбједносне мјере. То је неким глумцима био проблем - рекао је Глен.

Посљедња сезона глобалног феномена и једне од највећих серија икада биће емитована у априлу 2019. године.

Шкотски глумац, који у “Игри престола” игра сер Џору Мормонта, истиче и да је посљедња сезона “апсолутно феноменална”. Сви који су радили на серији - што је више од 100 глумаца и чланова екипе - заједно су прошли кроз све.

- Ово је први пут да смо сви сјели и за један дан заједно прошли кроз читаву причу, од почетка до краја - казао је Глен.

Глен каже да су неки глумци били шокирани када су схватили какав ће бити крај, као и да су сви углавном били одушевљени.

- Искрено, ових шест епизода су потпуно феноменалне. Писци су заиста били добри. Начин на који су све саставили био је озбиљан подухват. Било је доста суза тог дана. А и таква је посљедња сезона - сезона опроштаја и крајева - нагласио је Глен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана