Idila Đokovića na ljetovanju po Jadranu

Agencije
Idila Đokovića na ljetovanju po Jadranu

Proslavljeni srpski teniser Novak Đoković, zajedno sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom, posljednjih dana je na idiličnom odmoru po lijepom plavom Jadranu.

Tako je, između ostalih, juče posjetio pozorište "Ulysses" na Brionima, gdje je iskoristio priliku za privatno druženje i uživanje sa glumcem i muzičarem Radom Šerbedžijom.

Nakon posjete pozorištu koje je osnovao Šerbedžija, ova dva vrhunska majstora u svom poslu odlučili su da se opuste uz boćanje.

Prije Briona, Đokovići su jahtom krstarili Hrvatskom i Crnom Gorom, gdje su prethodnih dana uživali na Svetom Stefanu i Kraljičinoj plaži.

U Hrvatskoj su uživali u nekoliko najpoznatijih ljetovališta, posjetiće najljepše plaže i uživali u čuvenim dalmatinskim specijalitetima, kao i krstarenju među ostrvima, što je poseban užitak.

- Novaku je sada jedino važno da se dobro odmori i da bude sa svojom porodicom, koja ga je pratila na turnirima, ali se malog Stefana ipak uželeo. Zato mu je sada važno da po celi dan bude sa njim i sa Jelenom, pa nam je svima s osmehom poručio: "Pustite me da se odmorim" - kaže izvor blizak srpskom teniseru. 

Đokovići su tako na svojoj jahti ugostili i glumca Branka Đurića Đuru i njegovu porodicu, suprugu Tanju Ribić i kćerku Zalu, sa kojima su podijelili i nekoliko fotografija na "Fejsbuku" sa luksuzne jahte.

Iako su mogli da otputuju bilo gdje na svijetu, najbolji svjetski teniser i njegova supruga odlučili su da prvo Stefanovo ljetovanje počne na Svetom Stefanu, gdje su se vjenčali prije godinu.

Njihov sin je uživao u kupanju sa roditeljima na Svetom Stefanu, oko kojeg im je, kada su poželjeli da otplivaju dalje od obale, pomagala dadilja.

Osoblje hotela u kojem su odsjeli kaže da su Đokovići veoma ljubazni gosti, a da na hranu i usluge ne troše mnogo novca.

Jedino su ih zamolili da ne šire informacije o njihovom kretanju, ali kada ipak sretnu obožavaoce, Novak se rado fotografiše s njima i dijeli im autograme. Zbog svoje skromnosti i ljubaznosti i jesu najomiljenija porodica na svijetu.+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana