И званично: Меган је најлепша у краљевској породици

И званично: Меган је најлепша у краљевској породици 08.03.2018 00:33 | Агенција

Меган Маркл још није званично дио британске краљевске породице, а већ је освојила ласкаву титулу: најатрктивнија дама међу племкињама. Тако је америчка глумица за врло кратко времена освојила и симпатије, али можда и потенцијалне непријатеље јер је иза себе оставила многе упечатљиве дама британске краљевске сцене.

За почетак Меган је прешишала Кејт Мидлтон чија су слава и популарност били нетакнути док се принц Хари није вјерио. Иза ње су и племкиње Зара Филипс, принцезе Беатрис и Еугенија.

Ту је на сцену ступила атрактивна америчка глумица.

А избор је пао Меган на основу "златног пресјека" - прорачуна који одређује у разним областима појмове најближе савршенству и овај систем мјерења увели су још стари Грци. Овај метод је најчешће коростио и Леонардо да Винчи за сликање својих ремек дијела.

Њен нос сматра се најближим савршенству, а размак између очију и растојање од корена носа уклапа се у идеалне пропорције.

Хирург др Џулијан Десилва објаснио је "Daily Mail" је да у поређењу контура лица ових племкиња Мега има укупно 87,4 поенат. То је, према његовом мишљењу, егзактна скала којом се утврђују неке размјере.

"Меган има одличну браду, пропорције њеног лица су скоро савршене. Кејт, на примјер има одличну размјеру између носа и усана, а има слабију вилицу и браду. Зато је Меган однијела побједу", каже др Десилва.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица