Холивудско правило брачне треће среће

Агенције
Холивудско правило брачне треће среће

Холивудски бракови познати су по томе што се заврше брже него што почну, али то не спречава познате личности да срећу потраже поново. Неке људе просто ни лоше искуство не задржава да отворе своје срце потенцијалној правој особи ако на њу наиђу.

Глумица Кејт Винслет је послије неуспјелог брака са режисером Џимом Триплтоном, са којим дијели старатељство над кћерком Миом, изабрала другог партнера, али из исте индустрије - режисера Сема Мендеса. Њихов брак је трајао од 2003. до 2010. године, а добили су и сина Џоа. Њена трећа срећа био је Нед Рокнрол.

Њена колегиница, глумица Дру Баримор, прошла је кроз три развода, а најскорији је био прошле године. Тада је изјавила да, иако се растала од Вила Копелмана, она и њен бивши супруг су у пријатељским односима и заједно ће подизати своје двоје дјеце. Прије њега Дру је имала два брака који су трајали по само годину.

Пјевачица Џенифер Лопез у први брак је ушла са продуцентом Ојанијем Ноом и трајао је свега годину. Недуго након развода, упознала је плесача Криса Џуда, за кога се удала три године касније, а у браку су остали двије године. Услиједила је вјеридба са глумцем Беном Афлеком, коју је раскинула како би се удала за Марка Ентонија. Они су 2008. добили близанце Макса и Ему, али су неколико година касније одлучили да се растану. Са Марком је остала у одличним односима.

Међу славним личностима са више бракова су и глумци Памела Андерсон и Чарли Шин, који такође не мисле да постоји само једна права особа за цијели живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана