Holivudski glumac u 60. godini postao otac

Agencije
Holivudski glumac u 60. godini postao otac

Holivudska zvijezda, 60-godišnji glumac Alek Boldvin, i njegova 26 godina mlađa žena Hilaria po četvrti put su postali roditelji.

Američki glumac, najpoznatiji po filmovima Nemoguća Misija, Pearl Harbur i  Departed, 60-godišnjnji Alek Boldvin, vijest o rođenju bebe saopštio je putem svog profila na Instagramu.


"Idemo ponovo", šaljivo je napisao glumac ispod fotografije koja je zabilježena u bolnici dok je Hilarija otkrila da je "riječ o dječaku, da je mališan savršen i da njegova težina iznosi 3 kg i 600 gr".

Glumačka zvijezda i njegova supruga su šest godina u braku i već imaju djevojčicu Karmen Gabrijelu, koja ima četiri godine, dvogodišnjeg sina Rafaela i 20-mjesečnog Leonarda (Lea).

Boldvin takođe ima 22-godišnju ćerku Ajrlend koju je dobio iz braka sa Kim Bejsinger.

Njegova izabranica Hilarija, koja je čak 26 godina mlađa od glumca, otkrila im je da su planirali četvrto dijete, dok su im se prva tri jednostavno desila.

Zgodna fitnes instruktorka je sve vrijeme vodila računa o svojoj trudnoći, posebno o ishrani i vježbanju, a tokom svih devet mjeseci bilježila je fotografije koje je dijelila sa pratiocima na Instagramu.

"Kroz četiri trudnoće sam pronašla ravnotežu i smirenost, prihvatila sam prirodne promjene na svojem tijelu i naučila da se brinem o sebi. Znam da su te promjene privremene i da ću jednom, kada rodim, ponovno pronaći onu sebe kakva sam kad nisam trudna", otkrila je lijepa Hilarija u nedavnom intervjuu, te istakla da je u tom periodu morala da vodi računa o djeci i Aleku koji se oporavljao od operacije kuka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana