Holivudske dive ponovo u sukobu

Agencija
Holivudske dive ponovo u sukobu

Glumica Kim Katral posljednjih dana preživljava izuzetno teške trenutke zbog porodične tragedije, smrti njenog brata Krisa.

Čak i u tako delikatnom trenutku, desilo se nešto zbog čega su se ona i njena koleginica Sara Džesika Parker opet sporječkale. Strani mediji bruje o njihovom rivalstvu, za koje mnogi tvrde da i nije primjereno u ovom trenutku.

Iako je poznato da njih dvije još od snimanja serije nisu u dobrim odnosima, i da upravo zbog njih nije sniman treći nastavak filma "Seks i grad" - taj jaz i netrpeljivost nikada nisu bili tako otvoreni kao sada.

I to javno, na "Instagram" nalogu Kim Katral osvanuo je vrlo direktan post usmjeren protiv Sare koja je prethodnih dana pokazala podršku koleginici u teškim trenucima.

Iako Kim nije reagovala ni na jedan "znak oglašavanja" ostalih, Sara je dobila neočekivanu reakciju.

- Ne treba mi tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom momentu Saro - napisala Kim.

Kim je obrazložila zašto je tako nešto napisala.

- Majka me je pitala: "Kada će nas Sara Džesika Parker, taj licemjer, ostaviti na miru?" Tvoje kontinuirano guranje je za nas veoma bolan podsjetnik koliko si bila zlobna tada i sada. Daj da ti razjasnim stvari: Ti nisi moja porodica, nisi mi prijatelj. Zato ti pišem posljednji put da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju da pokažeš kako si dobra osoba - napisala je glumica.

Do sada se samo nagađalo da je razlog sukoba to što je Sara imala mnogo veće honorare od ostalih glumica i tokom snimanja serije, a i kasnije tokom ekranizovanja knjige Kendas Bušnel o dogodovštinama četiri Njujorčanke na veliko platno.

Kim je taj odnos producenata, navodno, veoma vrijeđao i ona nikada nije mogla da se pomiri sa tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana