Холивудске диве поново у сукобу

Агенција
Холивудске диве поново у сукобу

Глумица Ким Катрал посљедњих дана преживљава изузетно тешке тренутке због породичне трагедије, смрти њеног брата Криса.

Чак и у тако деликатном тренутку, десило се нешто због чега су се она и њена колегиница Сара Џесика Паркер опет спорјечкале. Страни медији брује о њиховом ривалству, за које многи тврде да и није примјерено у овом тренутку.

Иако је познато да њих двије још од снимања серије нису у добрим односима, и да управо због њих није сниман трећи наставак филма "Секс и град" - тај јаз и нетрпељивост никада нису били тако отворени као сада.

И то јавно, на "Инстаграм" налогу Ким Катрал освануо је врло директан пост усмјерен против Саре која је претходних дана показала подршку колегиници у тешким тренуцима.

Иако Ким није реаговала ни на један "знак оглашавања" осталих, Сара је добила неочекивану реакцију.

- Не треба ми твоја љубав и подршка у овом трагичном моменту Саро - написала Ким.

Ким је образложила зашто је тако нешто написала.

- Мајка ме је питала: "Када ће нас Сара Џесика Паркер, тај лицемјер, оставити на миру?" Твоје континуирано гурање је за нас веома болан подсјетник колико си била злобна тада и сада. Дај да ти разјасним ствари: Ти ниси моја породица, ниси ми пријатељ. Зато ти пишем посљедњи пут да престанеш да експлоатишеш нашу трагедију да покажеш како си добра особа - написала је глумица.

До сада се само нагађало да је разлог сукоба то што је Сара имала много веће хонораре од осталих глумица и током снимања серије, а и касније током екранизовања књиге Кендас Бушнел о догодовштинама четири Њујорчанке на велико платно.

Ким је тај однос продуцената, наводно, веома вријеђао и она никада није могла да се помири са тим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана