Холивудска глумица пролази кроз пакао

Агенције
Холивудска глумица пролази кроз пакао

Она је дефинитивно највећи малер у Холивуду.

Мајка Џенифер Анистон је умрла у 79. години. Глумица није причала са мајком због свађе пет година, и тек прије двије недјеље су се помириле.


"Мој брат и ја смо јако тужни што морамо да објавимо да је наша мајка Ненси Доу умрла. Имала је 79 година и умрла је мирно окружена породицом и пријатељима послије дуге болести", објавила је Џенифер.

Како пише "In Touch Weekley", она је мајку први пут за пет година посјетила 12. маја. Вјероватно ју је гризла савијест што се толико дуго нису видјеле и пожељела је да је обиђе прије смрти. Ненси Доу је преживела низ можданих удара и изгубила је моћ говора, а била је и непокретна прије смрти.

Свађа између Анистонове и Ненси је настала пошто је мајка објавила књигу о ћерки. Њихов однос је био компликован.

Џенифер, чији посљедњи филм се зове "Мајчин дан", је рекла да њих двије нису биле блиске јер је Ненси непрестано критиковала.

"Због тога што је била модел, била је прелијепа, презгодна. Ја нисам. Никада нисам то била. Искрено, и даље себе не видим у таквом свјетлу, што је у реду. Такође није била склона праштању. Била је злопамтило, а мени је то било баш јадно", рекла је глумица.

Однос им се погоршао када је 1999. године Ненси објавила биографску књигу "From Mother and Daughter to Friends: А Memoir" у којој открива појединости из Џенифериног живота и њиховог односа. После тога су се први пут видјеле 2005. када се Анистонова развела од Бреда Пита. Ипак, од књиге њихов се однос никада није опоравио. Ненси је први мождани удар имала 2011. године, али упркос болести мајке, глумица је није позвала на своје вјенчање са Џастином Теруом прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана