Holivudska diva pokazala raskoš doma

Agencija
Holivudska diva pokazala raskoš doma

Holivudska diva Dženifer Aniston otvorila je vrata svog spektakularnog doma na Bel Eru koji je kupila prije šest godina. Kaže da je to jedino mjesto gdje bi ikada živjela, a nestvaran pogled na okean čini da se osjeća kao u nekoj bajci.

Iko su je mediji posljednjih mjeseci "razvodili" od supruga Džastina Terua, ona je sve to demantovala svojom intimnom pričom o domu u kome već tri godine živi sa njim.

- Uspjeli smo da stvorimo od zidova toplu oazu za nas i naše ljubimce. Kombinacija velikih prozora pomoću kojih imamo dovoljno svjetla, metalna i drvena mi je bila posebno zanimljiva. Uživala sam i učestvovala aktivno u sređivanju. Kad bolje o svemu razmislim, da nisam glumica sigurno bih se bavila uređenjem enterijera. To me baš ispunjava - rekla je glumica za časopis "Architectural Digest" na čijoj naslovnoj strani za martovsko izdanje je osvanuo detalj iz njene vile.

Na imanju koje vrijedi više od 20 miliona dolara dominiraju jednostavne linije u svemu, a u kući i svedene boje su oplemenjene zanimljivim detaljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana