Холивудска дива показала раскош дома

Агенција
Холивудска дива показала раскош дома

Холивудска дива Џенифер Анистон отворила је врата свог спектакуларног дома на Бел Еру који је купила прије шест година. Каже да је то једино мјесто гдје би икада живјела, а нестваран поглед на океан чини да се осјећа као у некој бајци.

Ико су је медији посљедњих мјесеци "разводили" од супруга Џастина Теруа, она је све то демантовала својом интимном причом о дому у коме већ три године живи са њим.

- Успјели смо да створимо од зидова топлу оазу за нас и наше љубимце. Комбинација великих прозора помоћу којих имамо довољно свјетла, метална и дрвена ми је била посебно занимљива. Уживала сам и учествовала активно у сређивању. Кад боље о свему размислим, да нисам глумица сигурно бих се бавила уређењем ентеријера. То ме баш испуњава - рекла је глумица за часопис "Арцхитецтурал Дигест" на чијој насловној страни за мартовско издање је освануо детаљ из њене виле.

На имању које вриједи више од 20 милиона долара доминирају једноставне линије у свему, а у кући и сведене боје су оплемењене занимљивим детаљима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана