Holivud izabrao najveće zlobnice

Agencije
Holivud izabrao najveće zlobnice

Loše djevojke nije samo naziv hit filma, već one zaista postoje. I niko ne treba da bude iznenađen što ih je naročito mnogo u Holivudu.

Za mnoge je ovo raj i obećana zemlja, ali je zapravo mjesto gdje vlada surova konkurencija, naročito među koleginicama i niko se ne ustručava da olajava druge zvijezde, dojučerašnje prijatelje, članove ekipe ili čak i svoje fanove. Bilo da su prekršile pravila o vezi sa drugaričinim bivšim, radile neke neprimjerene stvari u javnosti ili samo tračarile, napravljen je spisak holivudskih zlobnica.

Arijana Grande

Arijana Grade ima već dugo reputaciju zlobnice.  Najprije su nastali problemi na snimanju serije "Sam & Cat" zbog njenog navodnog neslaganja sa koleginicom Jennerte McCurldy. Pojavili su se zatim naslovi da je potpuno hladna kad se upoznaje sa mlađim fanovima, a i voditeljka Điulijana Rancic je govorila da se ponaša kao diva tokom intervjua. A tu je i ona nezaboravna afera sa lizanjem krofni.

Naomi Kembl

Slavna manekenka Naomi Kembl je optužena za napad 2006. godine nakon što je spremačicu gađala mobilnim telefonom. To dovoljno govori o njenom karakteru.

Miša Barton

Miša Barton je možda u seriji "The O.C." djelovala nevino i slatko, ali Tate Donovan, koji je glumio njenog oca, izjavio je 2013. godine da se ponašala prilično ružno i kao prava diva.

Dženifer Lopez

Lijepa pjevačica kao da je zaboravila svoje korijene i skromno djetinjstvo, pa mnogi navode da zvijezda ne razgovara sa običnim smrtnicima, već komunicira preko asistenata. To ide toliko daleko da čak ne odgovara ni stjuardesama u avionu, već od asistentkinje traži da joj naruči dijetalnu kolu.

Madona

Madona je 2012. godine na koncertu ismijala fana koji nije znao riječi njene pjesme "Open Your Heart". Ona je držala mikrofon kako bi on zajedno sa njom otpjevao numeru, ali kada nije znao tekst, pjevačica je izjavila pred svima: "Zaista ne znaš pjesmu. Stidi se".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana