Холивуд изабрао највеће злобнице

Агенције
Холивуд изабрао највеће злобнице

Лоше дјевојке није само назив хит филма, већ оне заиста постоје. И нико не треба да буде изненађен што их је нарочито много у Холивуду.

За многе је ово рај и обећана земља, али је заправо мјесто гдје влада сурова конкуренција, нарочито међу колегиницама и нико се не устручава да олајава друге звијезде, дојучерашње пријатеље, чланове екипе или чак и своје фанове. Било да су прекршиле правила о вези са другаричиним бившим, радиле неке непримјерене ствари у јавности или само трачариле, направљен је списак холивудских злобница.

Аријана Гранде

Аријана Граде има већ дуго репутацију злобнице.  Најприје су настали проблеми на снимању серије "Sam & Cat" због њеног наводног неслагања са колегиницом Jennerte McCurldy. Појавили су се затим наслови да је потпуно хладна кад се упознаје са млађим фановима, а и водитељка Ђиулијана Ранциц је говорила да се понаша као дива током интервјуа. А ту је и она незаборавна афера са лизањем крофни.

Наоми Кембл

Славна манекенка Наоми Кембл је оптужена за напад 2006. године након што је спремачицу гађала мобилним телефоном. То довољно говори о њеном карактеру.

Миша Бартон

Миша Бартон је можда у серији "The O.C." дјеловала невино и слатко, али Тате Донован, који је глумио њеног оца, изјавио је 2013. године да се понашала прилично ружно и као права дива.

Џенифер Лопез

Лијепа пјевачица као да је заборавила своје коријене и скромно дјетињство, па многи наводе да звијезда не разговара са обичним смртницима, већ комуницира преко асистената. То иде толико далеко да чак не одговара ни стјуардесама у авиону, већ од асистенткиње тражи да јој наручи дијеталну колу.

Мадона

Мадона је 2012. године на концерту исмијала фана који није знао ријечи њене пјесме "Open Your Heart". Она је држала микрофон како би он заједно са њом отпјевао нумеру, али када није знао текст, пјевачица је изјавила пред свима: "Заиста не знаш пјесму. Стиди се".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана