Hju Grant u 57. godini prvi put staje pred oltar

Agencije
Hju Grant u 57. godini prvi put staje pred oltar

Slavni britanski zavodnik Hju Grant, koji iza sebe ima brojne veze s holivudskim ljepoticama, ove godine će prvi put, u 57. godini, stati pred oltar i na vječnu ljubav se zakleti svojoj dugogodišnjoj partnerki Ani Eberstajn s kojom očekuje treće dijete.

Ovaj par svega nekoliko mjeseci dijeli od dolaska bebe, a britanski glumac, kojeg nazivaju jednim od najpoželjnijih neženja, nikada se službeno nije oženio. Mediji pišu da je vjenčanje Ane i Hjua zakazao za jun u Londonu, a niko od njegovih prijatelja nikada nije mislio da će doći taj dan.

- Uskoro će u penziju i napokon će postati porodični čovjek - rekao je jedan od izvora bliskih poznatom glumcu, koji iza sebe ima karijeru dugu skoro 40 godina.

Poznato je da je Grant oduvijek bio slab na žene, pa je zanimljivo da su njegova bivša i sadašnja djevojka bile u isto vrijeme trudne i nosile sinove, te su ih rodile u razmaku od nekoliko mjeseci. Tako je u samo četiri godine dobio čak četvoro djece.

Govoreći svojevremeno o očinstvu, Hju Grant je rekao da je to najljepša stvar koja mu se ikada dogodila.

- Znam da zvuči kao kliše, ali to je istina. Odjednom dođe taj neko koga voliš više od sebe i taj neko te voli jednako, sasvim iskreno - rekao je Grant.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana