Хју Грант у 57. години први пут стаје пред олтар

Агенције
Хју Грант у 57. години први пут стаје пред олтар

Славни британски заводник Хју Грант, који иза себе има бројне везе с холивудским љепотицама, ове године ће први пут, у 57. години, стати пред олтар и на вјечну љубав се заклети својој дугогодишњој партнерки Ани Еберстајн с којом очекује треће дијете.

Овај пар свега неколико мјесеци дијели од доласка бебе, а британски глумац, којег називају једним од најпожељнијих нежења, никада се службено није оженио. Медији пишу да је вјенчање Ане и Хјуа заказао за јун у Лондону, а нико од његових пријатеља никада није мислио да ће доћи тај дан.

- Ускоро ће у пензију и напокон ће постати породични човјек - рекао је један од извора блиских познатом глумцу, који иза себе има каријеру дугу скоро 40 година.

Познато је да је Грант одувијек био слаб на жене, па је занимљиво да су његова бивша и садашња дјевојка биле у исто вријеме трудне и носиле синове, те су их родиле у размаку од неколико мјесеци. Тако је у само четири године добио чак четворо дјеце.

Говорећи својевремено о очинству, Хју Грант је рекао да је то најљепша ствар која му се икада догодила.

- Знам да звучи као клише, али то је истина. Одједном дође тај неко кога волиш више од себе и тај неко те воли једнако, сасвим искрено - рекао је Грант.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана