Hejli Biber odgovorila kritičarima na “Instagramu” da je srećna

Hejli Biber odgovorila kritičarima na “Instagramu” da je srećna 10.12.2018 08:58 | Glas Srpske

Hejli Biber, donedavno Boldvin, obratila se putem “Instagrama” svima koji su kritikovali njen brak s Džastinom Biberom kazavši kako ljudi moraju prestati da osuđuju jedni druge jer je svijet već prepun mržnje i bola.

Ona cijelu sedmicu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama i, sudeći prema njenim riječima, to joj je prijalo.

- Ne pratiti “Instagram” je najbolja stvar ikada. Kad god uzmem pauzu, osjećam se mnogo bolje i srećnije. Istog sekunda kad se vratim na “Instagram”, postanem tužna i anksiozna. Molim vas, nemojte me pogrešno shvatiti, “Instagram” je nevjerovatan alat i odličan način da ostanete u kontaktu i interakciji s drugima. Međutim, negativnost vrišti tako glasno. Teško je usredsrijediti se na vašu dobrobit i mentalno zdravlje kada svaki put kada otvorite “Instagram” neko razbija vaš posao, vašu vezu ili, u suštini, bilo koje stvari u vašem životu koje su pozitivne. Jednostavno, ne vjerujem da smo pozvani da živimo život gdje smo toliko zarobljeni u mišljenjima stranaca o nečemu što nisu oni uradili - napisala je Biberova.

Popularna manekenka istakla je kako neće dozvoliti da se osjeća loše zbog komentara kritičara.

- Moramo napraviti korak unazad i shvatiti da moramo pružati više ljubavi i ohrabrenja jedni drugima, umjesto što neprekidno rušimo i osuđujemo ljude. Neću dozvoliti da se osjećam kao da radim nešto pogrešno samo zato što uživam u životu i što sam srećna. U ovom svijetu ima dovoljno mržnje i bola i posljednje što nam je potrebno je još više negativnosti, mržnje i podjela - zaključila je Biberova.

Podsjećamo, dvadesetjednogodišnja manekenka se za poznatog kanadskog pjevača udala u septembru nakon višemjesečnih glasina o vjeridbi i vjenčanju.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica