Хали Бери: Оно што једемо гради наш темељ

Агенције
Хали Бери: Оно што једемо гради наш темељ

Глумица Хали Бери на свом профилу на “Инстаграму” често дијели фитнес-савјете с обожаваоцима који су једва дочекали прилику да открију тајну њене витке линије. Иако су се надали да је ријеч о чаролији или само о добрим генима, сада је постало јасно да глумица улаже много труда да би тако добро изгледала.

Овог пута дотакла се теме исхране.

- Открићу вам шта ме је задњих десет година држало у форми, здравом и пуном енергије - дијета. Да, добро сте прочитали - десетогодишња дијета. Али, не брините. Није ријеч о класичним дијетама које подразумијевају гладовање него о разноврсној, уравнотеженој исхрани, која подразумијева избјегавање нездравих намирница. Наш унутрашњи ратник је добар само онолико колико га добро хранимо, а оно што једемо гради наш темељ - написала је Хали Бери. Она је покренула расправу о важности планирања и усклађивања оброка са вјежбањем, али и о зависности од сокова (признаје да им ни сама не може одољети) и о храни која помаже у борби са депресијом и предностима детоксикације одређеним напицима.

У расправи јој се придружио и њен тренер, који је истакао јаја, авокадо и орахе као намирнице које ће вам дати довољно енергије за било какве вјежбе, а Хали је навела да она више воли воду са кофеином обогаћену воћним укусима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана