Хајек: Уморна сам, нећу лагати

Агенције
Хајек: Уморна сам, нећу лагати

Глумица Салма Хајек и њен супруг Франсоа-Анри Пино су већ десет година у браку, али шармантна глумица не воли да прича о томе како су се њих двоје упознали. Овај пут је ипак одлучила да у једном интервјуу открије неколико детаља о њиховом браку и мајчинству.

Међутим и даље не жели да открива како су се упознали.

- То је тако романтична, невјероватна прича, али моја је. Не желим да је вулгаризујем тако што ћу је претворити у причу која ће ме учинити занимљивом - рекла је она за један амерички магазин.

Салма и француски бизнисмен су и више него успјешни у пословима којима се баве, а њихова приватна љубавна прича је углавном остала приватна у посљедњих десет година.

Када је њихова романса почела, Салма Хајек је имала 39 година, а када је родила своју кћерку Валентину (11) имала је 41 годину.

- Мислим да сам боља у улози мајке јер сам своју кћерку родила мало касније. Али, уморна сам. Нећу лагати - рекла је она.

Валентина је “веома креативна, веома паметна, веома духовита, али и тврдоглава”, описала је поносна мајка своју једанаестогодишњу кћерку.

Што се тиче њене десне руке, Пиноа је назвала “најбољим мужем на свијету”.

- Ја сам с њим оно што јесам и не осјећам да неко покушава да ме ограничи у било којем погледу - рекла је Салма Хајек.

Глумица је била посебно искрена када је говорила о реакцијама људи на њену удају за француског бизнисмена.

- Многи људи су били шокирани што сам се удала за кога сам се удала. А неки људи сада на неки начин стрепе од мене - истакла је она.

За то, како каже Салма Хајек, крив је расизам.

- Али то је још један начин показивања расизма. Они не могу да вјерују да је ова Мексиканка успјела у свом животу и непријатно им је у мом присуству - закључила је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана