Hajdi Klum uživa u ljubavi s Tomom Kaulicom

Glas Srpske
Hajdi Klum uživa u ljubavi s Tomom Kaulicom

Bivša njemačka manekenka i supermodel Hajdi Klum (45) Dan zahvalnosti je provela na plaži sa svojim momkom Tomom Kaulicom (29), gitaristom benda “Tokio hotel”.

Muzičar je mlađi od nje čak šesnaest godina, ali se zaljubljeni par očigledno slaže s izrekom “ljubav ne zna za godine”.

Par je objavio fotografije na “Instagramu” i tamo su prikazani u zagrljaju na plaži, sa zalaskom sunca u pozadini. Njihova romantična fotografija zaradila je 260.000 lajkova.

Hajdi i Tom su u vezi od početka godine, a svaki slobodan trenutak provode zajedno. Glasine o njihovoj vezi krenule su još u martu, a Hajdi njihove zajedničke fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

- Tom me čini srećnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u bivšim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno - izjavila je nedavno Klumova.

Njemačka manekenka je s mlađim momkom proslavila i 45. rođendan u restoranu “Vija Veneto” u Santa Monici. Zaljubljeni par se cijelim putem do restorana držao za ruke, a Hajdi se pojavila u sasvim ležernom izdanju.

Ona iza sebe ima dva propala braka. Do 2002. godine bila je u braku s glumcem Rikom Pipinom, a do 2014. godine s britanskim muzičarem Silom.

Tom Kaulic takođe iza sebe ima propali brak s Rijom Somerfeld, s kojom se razišao 2016. godine.

U bendu “Tokio hotel” je od 2001. godine. Bend je osnovao sa svojim bratom blizancem Bilom Kaulicom. Trenutno su na svjetskoj turneji, nakon objave prošlogodišnjeg albuma “Dream machine”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana