Hajdi Klum ponovo sama

Agencije
Hajdi Klum ponovo sama

Poznata manekenka stavila je tačku na tri godine dugu vezu sa svojim izabranikom. Očigledno da je došlo do prezasićenja u odnosu pa je prelijepa Hajdi Klum odlučila da raskine sa Vitom Šnabelom.

- Vjerujem da je potrebno vrijeme i da je i te kako važno da se napravi predah i pauzira od svega - dodala je Hajdi.

Par je započeo vezu kada se Hajdi razvela od muzičara Sila. Nakon neuspjeha u toj romansi, Hajdi je mislila da će sreću naći sa Vitom. Ipak, opstali su samo tri godine.

Izvor blizak njima navodi da su u posljednje vrijeme počeli da žive drugačije živote i da je bilo i neminovno da do toga dođe. Hajdi je od svog doskorašnjeg izabranika starija 13 godina.

Ranije su mediji pisali da je Vito bio nevjeran poznatoj manekenki.

Objavljeni su i snimci na kojima je navodno ljubio nepoznatu ženu u Londonu, dok je Hajdi bila u Njujorku.

- Tvrdnje koje su se pojavile su pogrešna interpretacija jedne potpuno nevine situacije. Porodičnoj prijateljici sam jednostavno poželio laku noć, nakon čega smo otišli svako svojim putem. I nema tu ništa više od toga - rekao je tada Vito.

Manekenka i trgovac umjetninama u vezi su bili od 2014. godine, nakon njenog prekida s bivšim tjelohraniteljem Martinom Kirstenom, s kojim je stupila u vezu nakon razvoda od pjevača Sila. Razveli su se 2012. nakon sedam godina braka, ali su do danas ostali u dobrim odnosima. Vito je najstariji sin reditelja Džulijana Šnabela, a bio je u ljubavnim vezama s Demi Mur, El Mekferson i Liv Tajler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana