Хајди Клум поново сама

Agencije
Хајди Клум поново сама

Позната манекенка ставила је тачку на три године дугу везу са својим изабраником. Очигледно да је дошло до презасићења у односу па је прелијепа Хајди Клум одлучила да раскине са Витом Шнабелом.

- Вјерујем да је потребно вријеме и да је и те како важно да се направи предах и паузира од свега - додала је Хајди.

Пар је започео везу када се Хајди развела од музичара Сила. Након неуспјеха у тој романси, Хајди је мислила да ће срећу наћи са Витом. Ипак, опстали су само три године.

Извор близак њима наводи да су у посљедње вријеме почели да живе другачије животе и да је било и неминовно да до тога дође. Хајди је од свог доскорашњег изабраника старија 13 година.

Раније су медији писали да је Вито био невјеран познатој манекенки.

Објављени су и снимци на којима је наводно љубио непознату жену у Лондону, док је Хајди била у Њујорку.

- Тврдње које су се појавиле су погрешна интерпретација једне потпуно невине ситуације. Породичној пријатељици сам једноставно пожелио лаку ноћ, након чега смо отишли свако својим путем. И нема ту ништа више од тога - рекао је тада Вито.

Манекенка и трговац умјетнинама у вези су били од 2014. године, након њеног прекида с бившим тјелохранитељем Мартином Кирстеном, с којим је ступила у везу након развода од пјевача Сила. Развели су се 2012. након седам година брака, али су до данас остали у добрим односима. Вито је најстарији син редитеља Џулијана Шнабела, а био је у љубавним везама с Деми Мур, Ел Мекферсон и Лив Тајлер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана