Гоца Тржан отказала свадбу

Блиц
Гоца Тржан отказала свадбу

Тржанка није жељела да прихвати да, по Рашиној жељи, организује велику мрсну православну свадбу са 500 званица.

Гоца Тржан (41) је отказала вјенчање с Рашом Новаковићем (28)! Они су се посвађали управо око детаља свадбе - пјевачица је жељела да се уда на журки пред неколико десетина званица, а бубњар је инсистирао на вјенчању са 500 гостију. Епилог: свадбе неће ни бити!

- Гоца је већ била у браку са Иваном Маринковићем и не жели да њено друго венчање поново буде фешта за медије. Тражила је да њена свадба с Рашом буде скромна, пред неколико њихових пријатеља и чланова породице. Међутим, он је био неумољив. С обзиром на то да би му брак са Гоцом био први, инсистирао је да позове и ширу фамилију, тачније близу 500 гостију, што је Гоцу избацило из такта и решила је да одустане од свадбе - каже извор за „Блиц".

Тим поводом позвали смо Гоцу.

- Знате да не коментаришем такве ствари. Одавно сам рекла да је све што чујете и прочитате о мени истина! - рекла нам је пјевачица, не желећи да открива да ли је и на везу с Рашом ставила тачку или су одустали само од вјенчања.

Гоца је недавно рекла да прижељкује да се уда на радни дан и да послије венчања иде на вантјелесну оплодњу. Да ли ће јој се жеље остварити, показаће вријеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана