Глумица потврдила да је у вези са кандидатом за предсједника САД

Агенције
Глумица потврдила да је у вези са кандидатом за предсједника САД

Америчка глумица Росарио Досон (39) потврдила је нагађања о томе да је у вези са америчким демократским сенатором и предсједничким кандидатом Коријем Букером, описавши га као “предивно људско биће” коме се веома диви.

Сенатор Букер је раније новинарима казао да је “у вези с неким посебним”.

На питање новинара како се развија веза с Букером, Досон је одговорила: “За сада предивно. Он је предивно људско биће. Лијепо је проводити вријеме заједно кад год можемо...а обоје смо врло заузети пословима. Дивно је бити с неким кога поштујете, волите и дивите му се, с човјеком који је врло драг и пажљив.”

Досон је америчка глумица порториканског и афро-кубанског поријекла. Суоснивачица је хиспанофоне организације “Вото Латино”.

Пажњу је привукла као тинејџерка наступом у контроверзном филму “Кидс”, након чега је услиједио низ запажених улога у распону од нискобуџетних независних филмова до великих блокбастера. Међу њима су хитови попут филма “Men in Black II” и “Rent”.

Њујорк пост је у јануару писао о томе да се глумица и бивши градоначелник Њуарка (Њу Џерси) виђају од децембра 2018. године.

Амерички демократски сенатор из Њу Џерсија Кори Букер (49), почетком фебруара је најавио да ће бити један од кандидата у предсjедничкој трци 2020.

Букер је одрастао у Њу Џерсију, похађао је универзитете Стенфорд и Јејл, а био је и добитник Родс стипендије прије него што се вратио у Џерси.

Године 2006. постао је градоначелник Њуарка, највећег града у Њу Џерсију, а прије седам година постао је сенатор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана