Глумица открила: Одувијек сам жељела да промијеним пол, а сада желим да родим

Агенције
Глумица открила: Одувијек сам жељела да промијеним пол, а сада желим да родим

Глумица Руби Роуз позната је по свом андрогеном изгледу, али и као активисткиња за права ЛГБТ популације. Наиме, хтјела је да промјени пол, али је у новом интервјуу открила да јој је драго што то није учинила јер јој је прорадио мајчински инстинкт.

Руби је за часопис "The Edut Ruby " открила како јој је драго што идеју да промјени пол није претворила у дело, јер сада жели да има дјецу. Глумица је рекла да јој је од малена жеља била да буде дјечак, међутим данас је у дугогодишњој вези са пјевачицом и глумицом Џесиком Орглијасом.

"Док сам одрастала, силно сам жељела да имам мушко име попут Чарли, Били, Макс, Френки. С друге стране, моја мајка је хтјела принцезу. Док су све дјевојчице играле са барбикама, ја сам се играла са Нинџа корњачама и Суперменом… Била сам луда за стриповима и играла сам фудбал са дјечацима", рекла је звијезда серије "Orange is the new black " .

Ипак, Руби је сад срећна што није промјенила пол. Данас је срећна у свом тијелу и прихватила је себе такву каква јесте, а још жели да једног дана има своју дјецу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана