Glumica objavila da boluje od raka: Bolest napadam humorom

Glas Srpske
Glumica objavila da boluje od raka: Bolest napadam humorom

Glumica Džulija Luis Drajfus otvoreno govori o najtežim danima u životu i borbi sa rakom. Rekla je da tokom teških dana nakon dijagnoze koju je dobila prošle godine u decembru odbijala da dopusti da je crne misli progutaju iako je bila uplašena jer nije znala kakav će rezultat na kraju biti.

U trenucima kada joj je bilo teško dijelila je s fanovima svaki korak kroz borbu s bolešću i često isticala da ona ima nevjerovatnu podršku svih dragih ljudi.

“Nisam razmišljala da li ću sutra umrijeti. Nisam dopustila mojim mislima da uopšte odu tamo iako sam se toga bojala najviše. U takva stanja sam upala samo na trenutak”, rekla je.

Zvijezda humorističke serije “Potpredsjednica” objavila je da je oboljela od raka dojke samo dan nakon dodjele nagrada Emi, na kojoj je ušla u istoriju kao najnagrađivanija glumica dosad.

“Znate li kako morate držati jako usko uzde kad konj galopira? Tako sam se ja osjećala i čvrsto sam držala uzde. Imala sam jako tešku godinu, ali uspjela sam proći kroz to”, rekla je za Njujork tajms.

Glumica (57) tvrdi da je prvo željela da njena borba protiv raka ostane privatna, ali zbog toga što je morala tražiti slobodno sa snimanja odlučila je to sama da objavi u vijestima.

“Normalno ne bih javno podijelila takvu privatnu stvar, ali odlučila sam da bolest napadnem s dozom humora i jako me iznenadila podrška i reakcija”, dodala je poznata glumica, koja se vratila na set političke komedije početkom ove godine.

Nakon što je odradila posljednju hemoterapiju, glumica se vratila na posao, a nedavno je prvi put progovorila o borbi s rakom dojke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana