Глумица филмова за одрасле помрсила рачуне првој дами САД?

Агенција
Глумица филмова за одрасле помрсила рачуне првој дами САД?

Прва дама САД Меланија Трамп посљедњих неколико недјеља одсједа у једном хотелу у Вашингтону, од како су се појавиле гласине да је њен супруг, предсједник Америке, Доналд Трамп имао сексуалне односе са глумицом "филмова за одрасле" Сторми Данијелс.

Медији су првобитно извјештавали о томе да је Трампов адвокат, непосредно прије предсједничке кампање, глумици исплатио 130.000 долара како не би говорила о томе, пише британски Дејли Мејл, да би потом био објављен њен интервју из 2011. године, у коме Сторми говори о сексуалном односу са будућим предсједником САД у хотелској соби једног касина на језеру Тахо у Невади.


Меланија Трамп није реаговала на писање медија да спава по хотелима, али се огласила њена портпаролка Стефани Гришам, која је у објави на Твитеру то назвала "лажним извјештавањем".

У вријеме када се наводна афера догодила, син Меланије и Доналда Трампа, Барон, је имао само четири мјесеца. Доналд Трамп је у Невади учествовао на турниру у голфу, гдје је се "сусрет" са порно звијездом и одиграо.

Од 12. јануара, када су се појавиле прве гласине о наводној афери, Меланија Трамп, све до четвртка ове недјеље, није давала изјаве за медије.

У јавности се појавила 25. јануара, како би одала је почаст жртвама Холокауста.

Прва дама, међутим, није са супругом отпутовала на Свјетски економски форум у Давос, као што је то било планирано, што је многим таблоидима послужило као потврда њихових "брачних несугласица".

Извори британског таблоида наводе да Меланија Трамп, још од почетка јануара, "три - четири дана недјељно проводи у хотелу у Вашингтону, као у да често иде у Њујорк".

Амерички предсједник Доналд Трумп негира постојање сексуалних односа са порно глумицом Сторми Данијелс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана