Glumac priznao aferu, ljubavnica ga ostavila

Agencija
Glumac priznao aferu, ljubavnica ga ostavila

Razvod poslije 22 godine braka i lom između glumca Ijana Makgregora i Eve Mavrakis bio je mali zalog za njegovu ljubav sa koleginicom Meri Elizabet Vinsted.

Kako tvrde dobro obaviješteni izvori, razlaz je uslijedio jer ona više nije mogla da podnese da je zovu "rasturačicom porodica".

Afera je otkrivena krajem 2017. godine kada su osvanule fotografije na kojima Ijan razmjenjuje nježnosti sa ljubavnicom sa kojom je bio kolega u seriji "Fargo".

Njegova žena Eva bila je slomljena, a kćerka je na društvenim mrežama objavila pjesmu o stvarima koje je našla na internetu.

Cijela porodica bila je preko noći razorena, a Ijan je bio riješen da ide do kraja. Podnio je papire za razvod i djelovalo je kao da će njegova ljubavna priča imati srećan kraj.

- Tužno je što je to sada odlučila. Ijan i njegova supruga Eva prije godinu su bili u odličnim odnosima, a on je sve odbacio zbog Meri. Ovo nije dobro vrijeme za njega, izgubio je obje - rekli su prijatelji Makgregora i Vinstedove.

U stranim medijima pojavila se i informacija da je Meri shvatila da joj veza sa Mekgregorom škodi.

- Ne želi da bude etiketirana kao razaračica brakova i sve joj je teže da se nosi s tim. Odabrala je pogrešan trenutak za romansu - ispričali su njeni prijatelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana