Глумац признао аферу, љубавница га оставила

Агенција
Глумац признао аферу, љубавница га оставила

Развод послије 22 године брака и лом између глумца Ијана Макгрегора и Еве Мавракис био је мали залог за његову љубав са колегиницом Мери Елизабет Винстед.

Како тврде добро обавијештени извори, разлаз је услиједио јер она више није могла да поднесе да је зову "растурачицом породица".

Афера је откривена крајем 2017. године када су освануле фотографије на којима Ијан размјењује њежности са љубавницом са којом је био колега у серији "Фарго".

Његова жена Ева била је сломљена, а кћерка је на друштвеним мрежама објавила пјесму о стварима које је нашла на интернету.

Цијела породица била је преко ноћи разорена, а Ијан је био ријешен да иде до краја. Поднио је папире за развод и дјеловало је као да ће његова љубавна прича имати срећан крај.

- Тужно је што је то сада одлучила. Ијан и његова супруга Ева прије годину су били у одличним односима, а он је све одбацио због Мери. Ово није добро вријеме за њега, изгубио је обје - рекли су пријатељи Макгрегора и Винстедове.

У страним медијима појавила се и информација да је Мери схватила да јој веза са Мекгрегором шкоди.

- Не жели да буде етикетирана као разарачица бракова и све јој је теже да се носи с тим. Одабрала је погрешан тренутак за романсу - испричали су њени пријатељи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана