Glumac priznao: Htio sam da ubijem tog crnog gada

Agencije
Glumac priznao: Htio sam da ubijem tog crnog gada

Holivudski glumac Lijam Nison šokirao je sve izjavom da je, nakon što mu je voljena osoba silovana, krenuo u osvetnički pohod.

Glumac je sa javnošću podjelio ovu priču tokom konferencije za medije, koja je organizovana povodom novog filma "Cold Purscuit ", prenosi CNN. Nison je počeo da se prisjeća svega nakon što ga je jedan o novinara upitao o bijesu koji je i te kako vidljiv kod glavnog lika ovog filma. Tada nije otkrio ko je osoba koja je silovana, samo da je to otkrio kada se kući vratio sa jednog puta. "Ona se sa silovanjem nosila na nevjerovatan način, ali moja prva reakcija je bila da sam je pitao zna li ko joj je to učinio. Nije znala. Pitao sam koje je rase bila ta osoba. Rekla je da je bio crnac. Sišao sam dole i hodao uokolo s palicom, u nadi da će mi neko prići", ispričao je holivudski glumac.

"Šetao sam tako slijedećih sedam dana nadajući se da će mi neki crni gad izaći iz nekog paba i pokušati da me napadne, pa da mogu dag a ubijem", dodao je glumac. Ova izjava mnoge je šokirala, pa i njegove kolege glumce, a Nison je nastavio sa svojom ispoviješću. "Bilo je užasno. Ali naučio sam lekciju iz toga, na kraju sam pomislio kog đavola radim. Shvatam tu potrebu za osvetom, ali iz tog se rađa samo nova potreba, samo ubijanje i ubijanje", zaključio je Nison.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana